Date: Tue, 6 Nov 2001 09:25:39 -0500
From: "KeithG" <noonenopsamspring.com>
Subject: Re: 90 900 wiper problem


Never had this on my Saabs, but did wrestle with it on a Mazda. If they are similar (probable, but this IS a Saab), The internal contact in the motor is probably hosed somehow. There is a contact in the motor which will allow the motor to park the blades appropriately. If they do not park properly, it is probably this contact. Remove the motor disassemble the contact plate and see if there is a bent piece. Probably best to replace the motor with a used one if you are not interested in finding the root cause and seeing if it can be repaired.. This does not sound like a normal problem. KeithG "Jennifer Donleavy" <j9enn9ifernopsamail.com> wrote in message news:3be753e8.1480668nopsam.speakeasy.net... > > > Hi ya'll! > > I am having the same problem as RP with my windshield wipers. They > park 1/2 up the windshield. I tried "cycling" them twice, which > didn't work. I tried repositioning the arms, which not only didn't > work, but I should have known it wouldn't work (heh). Then I realized > that I can't even get the whole wiper assembly out without removing > the A/C. What should I do? > > Thanks for the advice!! > > Jennifer D > > ps -- the brake and CV joint advice was great. I am doing the CV's > later, though. > > >

Return to Main Index

The content on this site may not be republished without permission. Copyright © 1988-2019 - The Saab Network - saabnet.com.
For usage guidelines, see the Saabnet.com Mission and Purpose Page.
[Contact | Site Map | Saabnet.com on Facebook | Saabnet.com on Twitter | Shop Amazon via TSN | Site Donations]