Date: Tue, 07 Sep 2004 16:09:19 GMT
From: John B <rotten_NOSPAM_nospam.org>
Subject: cruise ECU repair (was: Cruise on 9000CSE)


On Wed, 01 Sep 2004 05:35:20 GMT, Rob <robjnospamAMwirenet.nl> wrote: > John, > It surely looks like the right one! Ok, I spent some quality time with my cruise ECU and a soldering iron yesterday afternoon. I started at the wiring harness connectors, and worked my way down the circuit board, un-soldering and re-soldering every point. When I was about halfway done, I put it in the car and gave it a try, and it still didn't work, so I was having my doubts about the project. Anyway, I finished re-soldering everything anyway. I got lazy towards the end and started simply melting the existing solder and letting it re-set. When I was finished, I was so sure it wouldn't work that I didn't bother to test it. So when I was driving to work this morning, it got its first test... and it worked flawlessly! For the first time in about five years, my cruise control works reliably! And even better, the repair came at no monetary cost. Thanks so much to everyone who provided help on this topic. This problem had been bugging me for a long time. John 1992 900S na

Return to Main Index

The content on this site may not be republished without permission. Copyright © 1988-2019 - The Saab Network - saabnet.com.
For usage guidelines, see the Saabnet.com Mission and Purpose Page.
[Contact | Site Map | Saabnet.com on Facebook | Saabnet.com on Twitter | Shop Amazon via TSN | Site Donations]