Click Banner for Details on this Saabnet.com Classified

Date: Thu, 25 Aug 2005 16:38:46 +0100
From: Sleeker GT Phwoar <carl.robsonnospamcing-czechs.com>
Subject: Re: Help me out: only high beam on 1 headlight?


In article <5aapg1hdtgpfcb02dog4i0dua8p0d1bf6tnospamcom>, col.dustbinnospamp.plus.com says... > On Wed, 24 Aug 2005 08:49:10 +0100, Sleeker GT Phwoar > <carl.robsonnospamcing-czechs.com> wrote: > > >In article <lr8ng1larl3see387jtraprd6llbv0lgbjnospamcom>, > >col.dustbinnospamp.plus.com says... > >> > >> Most likely problem is a blown bulb. > >> > >Even when he says he changed the bulb? > > That's funny. I'm sure that wasn't in there when I read it last night! > It must have something to do with the Stella... > > Cheers, > > Colin. > LOL. Had a similar problem once. The old bulbs worked but were a bit browned out. Knowing the problem with early C900 reflectors, bought 80/100 H4s Passenger side fine, dowivers side would dip to a pale glow. Checked it was seated, checked the wiring, made sure there wasn't any corosion. Nothing. Swapped it to the passenger side it was fine. In the end, went and bought a 3rd bulb from a different source and no worries since. -- Carl Robson Car PC Build starts again. http://smallr.com/rz Homepage: http://www.bouncing-czechs.com

Return to Main Index

The content on this site may not be republished without permission. Copyright © 1988-2019 - The Saab Network - saabnet.com.
For usage guidelines, see the Saabnet.com Mission and Purpose Page.
[Contact | Site Map | Saabnet.com on Facebook | Saabnet.com on Twitter | Shop Amazon via TSN | Site Donations]