Date: Thu, 07 Sep 2000 17:13:04 GMT
From: saabsternopsameja.com
Subject: Re: 900 After-running


Dear Mr. Washington, What do you mean I didn't say what year my car was; in the original post I said it twice. Anyway, I'm not using NGK plugs, but Bosch Platinums, but the after-running was happening even with the NGKs, which were in there before the Bosch plugs. Saabster 85 900 8v In article <39B6F463.CC8A83F7nopsamhlink.net>, Ken Washington <kenwashinopsamhlink.net> wrote: > You don't say what year your 900 is. I ran Bosch Platinum single > electrode plugs in my 83 900T and 87 900S 16V. I gapped the plugs in my > turbo at .026 and the non-turbo at .028. I now run Bosch Platinum +4 > plugs in my 87 9000S and love them. If you're Saab has direct ignition, > you might be better off using the specified NGK plug. > > Ken Washington > 87 9000S > 87 900S > 83 900T > > saabsternopsameja.com wrote: > > > In article <w4kt5.22930$Z3.208064nopsam0.chicago.il.ameritech.net>, > > "George Strait" <gstraitnopsamhfire.net> wrote: > > > > > > Try a higher octane fuel. > > > > I use 92 or 93 octane fuel; it doesn't get any higher where I'm at. > > Also, my plugs are new Bosch Platinums and are gapped right. > > > > Sent via Deja.com http://www.deja.com/ > > Before you buy. > > Sent via Deja.com http://www.deja.com/ Before you buy.

Return to Main Index

The content on this site may not be republished without permission. Copyright © 1988-2019 - The Saab Network - saabnet.com.
For usage guidelines, see the Saabnet.com Mission and Purpose Page.
[Contact | Site Map | Saabnet.com on Facebook | Saabnet.com on Twitter | Shop Amazon via TSN | Site Donations]