Date: Fri, 7 Jul 2000 00:33:42 -0700
From: "JFS" <beenhad36nopsamail.com>
Subject: Re: My 94 9000 just quit running


Yep picked it up this morning. Its ok, only $ I've spent on it since I bought it 2 years ago (Other than Preventative stuff) The wife wanted a new Forrester. I was able to talk her into a $11,000 9000 w/50,000 mi. So I figure I still have about $9,000 in repairs on the Saab before I get up to the amount a new Forrester would have cost me. John "Nate t. G." <ngoddardnopsamnect.net> wrote in message news:3966f723.0nopsamy.powercom.net... > hello, > boy was I ever wrong. and especially on the economic scale! ;-) > at least its running again. > > -- > Nate t. G. > > > "JFS" <beenhad36nopsamail.com> wrote in message > news:#xcS51v5$GA.349nopsamnbbsa08... > > Ignition Module - Costs $450.00 Had to order it from Calif. > > > > > > "Nate t. G." <ngoddardnopsamnect.net> wrote in message > > news:39642e61.0nopsamy.powercom.net... > > > hello, > > > sounds to me like your alternator is dead. fits the symptoms - low > > > battery power, no power for spark (i.e. - it barely starts and sort of > > > "diesels"), and the fact that it cut out while running could also easily > > be > > > explained by lack of a working alternator. did it make any noises (even > > > gentle/quiet ones) when it cut out and died? > > > the death of my alternator was similar, but a little more gradual, > so > > I > > > had had it tested and knew it was about to fail when it did (being > > gradual, > > > I was able to go a few miles to home). > > > > > > -- > > > Nate t. G. > > > > > > > > > "JFS" <beenhad36nopsamail.com> wrote in message > > > news:O449FzW5$GA.253nopsamnbbsa07... > > > > 94 9000 about 70,000 mi on the odometer has been well maintained. > > > > Traveling down the interstate at about 65 mph engine quits and I coast > > to > > > to > > > > side of road. She won't restart kinda diesels a couple of times but > > but > > > > not really running. I took it to my Saab Mechanic but was closing > time > > > and > > > > they won't get to it until Wed. Seems to be smell of an electrical > > > problem. > > > > Also flashers were on for about 2 hours and by the time the car was > > towed > > > to > > > > the mech, battery was dead. Flashers alone would not have ran the > > battery > > > > down in that short of time. > > > > > > > > Just curious if anyone has run into this type problem? > > > > > > > > Thanks > > > > John > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Return to Main Index

The content on this site may not be republished without permission. Copyright © 1988-2019 - The Saab Network - saabnet.com.
For usage guidelines, see the Saabnet.com Mission and Purpose Page.
[Contact | Site Map | Saabnet.com on Facebook | Saabnet.com on Twitter | Shop Amazon via TSN | Site Donations]