Date: 8 Aug 2004 19:39:53 -0700
From: artnospamuzz.com (Art Carlson)
Subject: Re: Ignition Switch Mystery...!


Johannes H Andersen <johsnospamccueuesizefitterwruovweswernuao.com> wrote in message news:<411100E9.A03DBDD7nospamccueuesizefitterwruovweswernuao.com>... > Art Carlson wrote: > > > [...] > > I started new but, the No inventory, 10 day delay sent me into used.. > > The following behavior now exists: > > 1) brake activated, motor will not turn off. Foot off Brake, shuts > > off. > > 2) the lights were on when switch was in left position, now the lights > > are off, and the running lights turn on when the brake is activated. > > 3) lights stay on in the "on" right position. > > 4) when the brake is activated, at any time , there is a connection > > ticking sound comming from the "glove box" area.. > > > > Is all this chaos coming from the ignition switch...? If so I'm off to > > sit on SAAB's door step! NEW switch..! > > > > Thanks for taking the time to help out.. this is baffling! > > > > Art > > The effect of brakes on the running lights suggest a poor earth or > chassis or connection somewhere. Once had this problem, but the dealer > garage sorted it out. Thanks.. I did take Fred's advice and now have a NEW ingition switch.. easy to install the 2d time.. and now have the light/brake problem. I am going for new switches until the problem is solved.. I did check the grounding.. and can't find any opens or corrosion.. Thanks all for the help..!.. this tooo will pass!

Return to Main Index

The content on this site may not be republished without permission. Copyright © 1988-2020 - The Saab Network - saabnet.com.
For usage guidelines, see the Saabnet.com Mission and Purpose Page.
[Contact | Site Map | Saabnet.com on Facebook | Saabnet.com on Twitter | Shop Amazon via TSN | Site Donations]