Date: Sun, 08 Aug 2004 02:20:35 GMT
From: GregChi <GregChino.spamnospamnvalid>
Subject: Re: Ignition Switch Mystery...!


On Wed, 04 Aug 2004 16:30:58 GMT, Johannes H Andersen <johsnospamccueuesizefitterwruovweswernuao.com> wrote: > > >Art Carlson wrote: >>=20 >[...] >> I started new but, the No inventory, 10 day delay sent me into used.. >> The following behavior now exists: >> 1) brake activated, motor will not turn off. Foot off Brake, shuts >> off. >> 2) the lights were on when switch was in left position, now the lights >> are off, and the running lights turn on when the brake is activated. >> 3) lights stay on in the "on" right position. >> 4) when the brake is activated, at any time , there is a connection >> ticking sound comming from the "glove box" area.. >>=20 >> Is all this chaos coming from the ignition switch...? If so I'm off to >> sit on SAAB's door step! NEW switch..! >>=20 >> Thanks for taking the time to help out.. this is baffling! >>=20 >> Art > >The effect of brakes on the running lights suggest a poor earth or=20 >chassis or connection somewhere. Once had this problem, but the dealer >garage sorted it out. This is a very LOW QUALITY switch..... Take the OLD switch apart & see the off-set ramps that operate the contacts... If you are gutsy, trim the tumbler cams to WORK.... THEN: replace theunit.....:-) --=20 Greg using Agent 1.93/32.576 Opera 7.50 3778 & news.individual.net for sale: Apple//,Auto Parts/Equip/Manuals: = http://pages.cthome.net/geardoc36

Return to Main Index

The content on this site may not be republished without permission. Copyright © 1988-2020 - The Saab Network - saabnet.com.
For usage guidelines, see the Saabnet.com Mission and Purpose Page.
[Contact | Site Map | Saabnet.com on Facebook | Saabnet.com on Twitter | Shop Amazon via TSN | Site Donations]