Date: Wed, 01 Sep 2004 02:22:39 -0400
From: KeithG <noonenospamay.com>
Subject: Re: Cruise on 9000CSE


Sounds great! Good work! It sounds similar to the C900 unit, then. KeithG Rob wrote: > "KeithG" <noonenospamay.com> schreef in bericht > news:0qGdneJ2DORdF6_cRVn-qQnospamopenwest.com... > >>As I said, interesting. Sorry for the mis-direction. I am looking a US >>EPC. The 1995> part number looks like the stepper motor I am referring >>to. It must also have the electronics in it as well so that it is mostly >>a stand alone system. This EPC does not show a vacuum pump on the 95>. I >>just assumed that it was connected to the Trionic. >> >>If yours is the earlier style <94 and it is intermittent and the ECU is >>a Hella ECU (mounted separate from the actuator), all I can suggest >>short of oscilloscopes and frequency generators is to try a replacement >>used unit and see if it is better... The defective units on the C900s >>(92-93) are Hella as well. They seemed to have poor solder or cold >>soldered joints. I was able to resurrect 2 of them by removing the red >>muck from the board and removing the solder and resoldering all the >>components. Tedious work. >> >>KeithG >> > > > Thanks guys, i resoldered every single component, and it seems to work > again. Temperature outside now about 15 degrees Celcius, and the CC works > fine again. > Problem solved????? I hope so!!!! > > Rob > >

Return to Main Index

The content on this site may not be republished without permission. Copyright © 1988-2019 - The Saab Network - saabnet.com.
For usage guidelines, see the Saabnet.com Mission and Purpose Page.
[Contact | Site Map | Saabnet.com on Facebook | Saabnet.com on Twitter | Shop Amazon via TSN | Site Donations]