Date: Thu, 16 Sep 2004 22:17:15 +0200
From: Mats <vem_tror_dunospamail.com>
Subject: Re: weird windshield washer problem (c900)


You could try to disconnect the headlamp wipers, just to be sure you don't have a problem in one of the headlamp wipermotors. There are a 3 terminal connector about 20 cm from each motor that you could pull to test. /Mats On Mon, 13 Sep 2004 16:07:55 GMT, John B <rotten_NOSPAM_nospam.org> wrote: >Hi, > >I'm experiencing a very weird problem with my 1992 900s. I drove a few hundred >miles this weekend, and the car functioned perfectly in every respect. I >especially enjoyed using my newly repaired cruise control. I parked the car as >usual last night, and went to bed a happy Saab owner. > >This morning, when I started the car, the windshield washer started spraying >immediately, wipers going, and headlamp wipers/washers going. Very strange. I >fixed the problem temporarily by pulling fuse #8, which is labeled "headlamp >wipers," and appears to also govern cruise control and the power side mirrors. > >So, my question: what could cause the wipers/washers to behave this way? I >might blame the switch, although it was replaced only a year or two ago. I'm a >little worried that my cruise control repair is somehow involved, since the two >things are on the same fuse. > >Any ideas? > >Thanks, > >John

Return to Main Index

The content on this site may not be republished without permission. Copyright © 1988-2019 - The Saab Network - saabnet.com.
For usage guidelines, see the Saabnet.com Mission and Purpose Page.
[Contact | Site Map | Saabnet.com on Facebook | Saabnet.com on Twitter | Shop Amazon via TSN | Site Donations]