Date: Sat, 23 Apr 2005 20:55:26 +0000 (UTC)
From: Craig's Saab C900 Site <c900nospam.apana.org.au>
Subject: Re: Wiper Issues - C900 (85 Turbo)


KeithG <noonenospamay.com> writes: >sounds like the cable came off the pulley(s) on the wiper transmission. >This is in the Bentley manual and is not too hard from what I hear. I >have not yet had a problem with my wiper transmission, though. I have. The cable broke in the wiper mechanism of my car, and being RHD (I'm in Sydney, Ozzieland), having only the left-side wiper working when it's bucketing down with rain isn't a good thing. At the time I was about 20 km from home on the way to visit someone else. 8-) Needless to say, the wiper mechanism out of my donor car became the very first part I removed from it and installed in my running car. Was quite a challenge because at the time I'd never disassembled anything in the engine bay and needing to temporarily remove the AC compressor to give enough room to remove and replace the defective wiper mech wasn't a great deal of fun without proper tools (it was the impetus to sources lots of very useful tools like spanner sets, etc.). I've never seen replacement cables for sale anywhere, but complete mechanisms come up on Ebay regularly. Regards, Craig. -- Craig's Saab C900 Page --> http://nospam/~c900 Sydney, NSW Australia Craig's Saab C900 Workshop -- For all Saab C900 Enthusiasts world-wide! http://www.nospam.net http://www.nospam c900nospam.apana.org.au Come and explore our site, and check out our web-forums, mailing list, etc.

Return to Main Index

The content on this site may not be republished without permission. Copyright © 1988-2019 - The Saab Network - saabnet.com.
For usage guidelines, see the Saabnet.com Mission and Purpose Page.
[Contact | Site Map | Saabnet.com on Facebook | Saabnet.com on Twitter | Shop Amazon via TSN | Site Donations]