Date: 8 Aug 2004 19:42:19 -0700
From: artnospamuzz.com (Art Carlson)
Subject: Re: Ignition Switch Mystery...!


Johannes H Andersen <johsnospamccueuesizefitterwruovweswernuao.com> wrote in message news:<411100E9.A03DBDD7nospamccueuesizefitterwruovweswernuao.com>... > Art Carlson wrote: > > > [...] > > I started new but, the No inventory, 10 day delay sent me into used.. > > The following behavior now exists: > > 1) brake activated, motor will not turn off. Foot off Brake, shuts > > off. > > 2) the lights were on when switch was in left position, now the lights > > are off, and the running lights turn on when the brake is activated. > > 3) lights stay on in the "on" right position. > > 4) when the brake is activated, at any time , there is a connection > > ticking sound comming from the "glove box" area.. > > > > Is all this chaos coming from the ignition switch...? If so I'm off to > > sit on SAAB's door step! NEW switch..! > > > > Thanks for taking the time to help out.. this is baffling! > > > > Art > > The effect of brakes on the running lights suggest a poor earth or > chassis or connection somewhere. Once had this problem, but the dealer > garage sorted it out. Good Thought... I am looking... No opens yet.. maybe its the switches... I will change all, Headlight and brake.. also with an eye on the relays.. thanks..Art

Return to Main Index

The content on this site may not be republished without permission. Copyright © 1988-2020 - The Saab Network - saabnet.com.
For usage guidelines, see the Saabnet.com Mission and Purpose Page.
[Contact | Site Map | Saabnet.com on Facebook | Saabnet.com on Twitter | Shop Amazon via TSN | Site Donations]