The Saab Network Now Mailing List FAQ
Search:


[ Next by Date ] Member Login / Signup [Latest Member Gallery Photos]
900 classic windshield washer problem [saabnet.com]
Posted by saab (more from saab) on Wed, 19 Jan 2005 17:05:52
Message from joe in NJ - http://saabnet.com/tsn/forms/e.php3?em=97

Subject: 900 classic windshield washer problem
=================
my 88 900 has suddenly stopped spritzing. if i disconnect the electrical lead
to the washer pump, it is getting 12V from the circuit when i pull the stalk.
if i connect the pump to 12V from a battery charger, it runs great, and will
wash downB the exhaust manifold just fine. but when all is connected up,
nothing happens, not even any wiper action in the wash mode. when the washer
is disconnected from the circuit, the wipers will start and cycle when i hit
wash on the stalk/

so, is the washer pump drawing so much current that it kills the whole
circuit? anybody have any experience with tracking down this electrical
gremlin?

thnx..joe in NJ
================
To send a response, just hit reply!
The Saab Network - On the Internet Since 1988
http://www.saabnet.com/

Sponsored by Right Solution Inc., Los Angeles CA
Customer Oriented - We come to you! Open 7 days a week - Loaner Cars
http://sms.saabnet.com

Posts in this Thread:

The content on this site may not be republished without permission. Copyright © 1988-2019 - The Saab Network - saabnet.com.
For usage guidelines, see the Saabnet.com Mission and Purpose Page.
[Contact | Site Map | Saabnet.com on Facebook | Saabnet.com on Twitter | Shop Amazon via TSN | Site Donations]

This is a moderated FAQ - Posting is a privilege, not a right. Unsolicited commercial postings are not allowed (no Spam). Please, no For Sale or Wanted postings, SERIOUSLY. Classifieds are to be listed in The Saab Network Classifieds pages. This is a problem solving forum for over 250,000 Saab owners, so expect to see problems discussed here even though our cars are generally very reliable. This is not an anything goes type of forum. TSN has been a moderated forum since 1988. For usage guidelines, see the TSN Mission and Purpose Page. Please remember that you are not anonymous
Your address is: 34.238.194.166 - Using CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) - Logged.

Site Members do not see red text instructions, green links, and bottom of the page banners.
Click here to see all the Site Membership Benefits!